بهداشت محیط شهر دیر

بهداشت محیط شهر دیر
بهداشت محیط

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 47
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 47
بازدید ماه : 96
بازدید کل : 69073
تعداد مطالب : 102
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


جدیدترین قالبهای بلاگفا


جدیدترین کدهای موزیک برای وبلاگ

سوسیس و کالباس های غیربهداشتی

کارشناسان تغذیه معتقدند سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تهیه شده اند به دلیل استفاده از مرغ به همراه پوست، استخوان و چربی های موجود در دستگاه گوارش و لابه لای روده ها غیر بهداشتی هستند و مصرف کننده باید توجه نماید، مواد غذایی خود را از کارخانه های شناخته شده و معتبری که مجهز به آزمایشگاه می باشند و دارای نام تجاری مطرح هستند تهیه نماید

به گزارش سلامت نیوز ، برخی از سوسیس و کالباس های موجود در بازار که معمولا  قیمت پائیین تری نسبت به نمونه های دیگر دارند  توسط خمیر مرغ تهیه شده و کارشناسان تغذیه هشدار داده اند که مصرف این نوع محصولات آسیب های جدی به سلامت افراد وارد می کند ، در زیر نمونه ای از مرغ های مصرفی در تولید این خمیر را که از یکی از تولید کنندگان غیر بهداشتی گرفته شده برای توجه بیشتر به هشدار کارشناسان نمایش می دهیم :

 

مرغ های تخم گزار با تمام جزئیات به داخل دستگاه های تولید خمیر مرغ ریخته می شوند

 

مرغ های بی کیفیت و پیر

 

چربی ها و دیگر اجزای مرغ که عامل بسیاری از بیماریهاست

سوسیس و کالباس های تولید شده با خمیر مرغ ضرر های جدی به بدن وارد میکند


در صورتی که سوسیس و کالباس ها از خمیر مرغ تهیه شده باشند می تواند ضررهای جدی به بدن وارد سازد زیرا منبع مهمی از آلودگی ها به شمار می رود و پوست و چربی های موجود در آنها به قلب و عروق انسان لطمه وارد می سازند.

هشدار در رابطه با مصرف سوسیس و کالباس هایی که از خمیر مرغ تهیه و تولید شده اند : در صورتی که سوسیس و کالباس ها از خمیر مرغ تهیه شده باشند می تواند ضررهای جدی به بدن وارد سازد زیرا منبع مهمی از آلودگی ها به شمار می رود و پوست و چربی های موجود در آنها به قلب و عروق انسان لطمه وارد می سازند.

مسئول کمیته آموزش همگانی انجمن تغذیه ایران همچنین در رابطه با سوسیس و کالباس هایی که از گوشت و مرغ پیر تهیه شده اند گفت: مواد مغذی موجود در بافتهای حیوانی با پیر شدن آنها خواصشان را از دست می دهند و چربی بدن آنها زیاد شده و عضله کم می شود و ویتامین های بدن آنها از بین می رود و اصولا خوردن این مواد غذایی نه تنها فایده ای ندارد بلکه ممکن است ضررهایی هم داشته باشد و  بالاخره  تشخیص سوسیس و کالباس های باکیفیت و سالم به دلیل افزودن مواد طعم دهنده تقریبا غیرممکن است .

لازم به یاد آوری است تكنولوژي دستگاه استخوان گير (دستگاه تولید خمیر مرغ) بر اين اساس است كه مرغ را با پوست و استخوان له مي كنند و تحت فشار شديد قرار مي دهند تا اينكه گوشت به فاز مايع درآيد. در اين هنگام مخلوط تحت فشار را در معرض يك فيلتر قرار داده تا گوشت مايع شده از ان رد شود وبه اين ترتيب گوشت را به طريق مكانيكي از استخوان و پوست جدا كرده اند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 خرداد 1390برچسب:, توسط حسن
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :